Goodnews.ua


«Так буде краще для всіх»: TAYANNA відмовилась від участі у Національному відборі на Євробачення

Январь 23
08:03 2019

«Так буде краще для всіх»: TAYANNA відмовилась від участі у Національному відборі на Євробачення
Відома українська виконавиця TAYANNA, котра уже третій рік поспіль намагається представляти Україну на міжнародному пісенному конкурсі Євробачення, не очікувано заявила, що припиняє боротись за таке право, передає replyua.net із посиланням на власний профіль артистки в «Інстаграм». «Друзi, вітаю! Маю для вас важливе повідомлення. Вчора ввечері я прийняла дуже непросте, але усвідомлене для себе рішення. Бiльше я не братиму участь в Національному відборі на Євробачення. Вiрю, що так буде краще для всіх. Сподiваюсь, що ви поставитесь до цього з повагою та розумiнням», — написала артистка.
TAYANNA повідомила, що припиняє участь у відборі та готова взятись за справу, яка для неї наразі більш важливіша. Виконавиця планує дати свій сольний концерт, а також випустити альбом. «Я впевнена, що знайдуться артисти, які не потрапили до переліку учасників, але яким квиток до Ізраїлю потрібніше, ніж мені…. Я поважаю та люблю всю нашу команду, яка вірить в мене та весь цей час робила все, щоб ми досягнули цієї амбітної мети. Але я кажу Ні. Досить. Наразі я поринаю в те, що мене дiйсно захоплює — запис нового альбому та пiдготовка до сольного концерту. Я вдячна всім за підтримку весь цей час. Для мене це дуже важливо і саме це мене надихає», — закінчила свій пост співачка.
«Так буде краще для всіх»: TAYANNA відмовилась від участі у Національному відборі на Євробачення Ошибка в тексте? Выделите ее мышкой! И нажмите: Ctrl + Enter

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

«Фьюри будет лучше»: Хирн оценил шансы Тайсона в реванше с Усиком

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua