Goodnews.ua


Шанувальники Пугачової вражені її виступом в пуховику на підтанцьовках

Август 23
14:03 2018

Шанувальники Пугачової вражені її виступом в пуховику на підтанцьовках
Зірка радянської та російської естради, примадонна Алла Пугачова з’явилася на сцені разом зі своєю дочкою, також відомою співачкою Крістіною Орбакайте на підтанцьовку. Як інформує replyua.net, трапилося це під час концерту у латвійській Юрмалі – саме там донька легендарної артистки зібрала аншлаг. У соціальній мережі Instagram вже опубліковане відео відповідного змісту. Варто зазначити, що на сцені Алла Борисівна була не сама, а у супроводі свого чоловіка, пародиста і коміка Максима Галкіна. Під акомпанемент пісні «Весільна» подружжя активно почало танцювати, при цьому заохочуючи публіку.

Пугачова була одягнута у модний пуховик кольору хакі, спортивну кепку та стильні молодіжні джинси. Такий вчинок став несподіванкою для Орбакайте, однак вона не розгубилася. Примадонна російської естради подарувала їй букет квітів.
Раніше Пугачова стала об’єктом уваги камер під час свого візиту на концерт скандальної української співачки Світлани Лободи в Юрмалі (Латвія). Поціновувачі примадонни помітили, що легендарна артистка виглядає вкрай втомленою, а через солідний вік її ноги «вже не бігають».

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Экс-игрок Барселоны, который критиковал росию, может оказаться на болотах

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua