Goodnews.ua


Політик: організатори фестивалю заради бабла згодні принизити власну державу

Июль 02
19:05 2017

Політик: організатори фестивалю заради бабла згодні принизити власну державу
Народний депутат Сергій Висоцький у своєму Фейсбук розмірковує з приводу того, де проходить кордон «руського мира», — інформує replyua.net.
Так, політик повідомляє, що поки переважна більшість українців відпочиває, жахлива кривава хунта попирає права людини. Цього разу це проявилось в тому, що в Україну на фестиваль Atlas Weekend не пропустили соліста гурту «Дельфін». Деякі представники громадськості навіть мають нахабство обурюватись. Дійсно, обурення має під собою грунт, — іронізує Висоцький, — всі знають, що будь-який російський артист має право на «покладення болта» на українські закони. Україна, у свою чергу, має мовчки терпіти – на те вона й «молодша сестра».
Політик зауважує: якщо ви хочете побачити «руський мир» — ось він. Організатори фестивалю готові заради бабла принизити і розтоптати власну державу. Виконавці, які заради бабла їдуть на виступи куди завгодно і приймати нагороди з рук кого завгодно. «Активісти», які за безкоштовний пропуск готові закрити очі на що завгодно. Журналісти, які за те ж саме бабло напишуть все, що завгодно, а то раптом доведеться ще й на російського власника працювати. Оце все і є «руський мир», адже бабло – його головна святиня. Кордон «руського мира» проходить в головах і серцях українців, і доведеться докласти ще чимало зусиль, аби він співпав з географічним, — наголошує політик.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Кабмин одобрил новый вид выплат для переселенцев: детали

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua