Goodnews.ua


Літо повернув: Катерина Осадча похизувалась подарунками від своїх чоловіків

Сентябрь 12
20:03 2018

Літо повернув: Катерина Осадча похизувалась подарунками від своїх чоловіків
Відома українська телеведуча Катерина Осадча сьогодні, 12 вересня, святкує своє день народження, повідомляє replyua.net. Українській телезірці сьогодні виповнюється 35 років. У цей чудовий день Осадчу привітало багато українських знаменитостей, які опублікували на своїх сторінках у соцмережах відповідні пости. Однак найкраще привітання надійшло від чоловіка знаменитості та її маленького сина Івана. «Найкращий ранок! Дякую моїм рідним хлопцям за такі солодкі привітання! @gorbunovyuriy навіть літо повернув :)», — написала в Інстаграм Осадча, прикріпивши до посту декілька фото, на яких показала подарунки від найрідніших.
Літо повернув: Катерина Осадча похизувалась подарунками від своїх чоловіків
Літо повернув: Катерина Осадча похизувалась подарунками від своїх чоловіків
Підписники Катерини теж приєднались до поздоровлень, а також поділились своїми враженнями від нової публікації знаменитості. «Здоров'я,сімейного благополуччя і задоволення від життя. У мене теж свято- день народження моєї донечки. І ще трішки нехай підросте,я їй обов'язково розповім з якою чарівною жінкою вона народилась в один день», «Прекрасну людину, маму, телеведучу, просто жінку і приклад для наслідування вітаю з Днем Народження! Катрусю, будьте щасливою!», «Вітаю з Днем Народження!!!Міцного здоров'я і всього самого найкращого. Щоб ваш синочок був щасливий,життєрадісний,і здоровий!!», «Ви така чудова, щира, без цих понтів, залишайтеся такою ж прекрасною людиною яка ви і є, ви справжня!!! Нехай у вас все буде чудово, все виходить, мрії збуваються, а ваші чоловіки вас радують кожного дня!», — привітали ведучу її підписними в Інстаграм.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Мер Івано-Франківська повідомив про роботу ППО

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua