Goodnews.ua


Лідер групи «Моральний кодекс» знаходиться за крок до смерті

Июль 05
20:04 2018

Лідер групи "Моральний кодекс" знаходиться за крок до смерті
У четвер, 5 липня, стало відомо, що радянський і російський музикант Микола Дівлет-Кільдєєв, більш відомий як лідер групи «Моральний кодекс», потрапив до лікарні. Наразі стан знаменитості оцінюється, як важкий. Лікарі прогнозів не роблять. Однак, вже озвучили діагноз. У фронтмена «інфаркт міокарда», повідомляє replyua.net.
У Бельгії, в місті Серен, був госпіталізований відомий італійський співак Тото Кутуньо. Знаменитість почав погано себе почувати під час міжнародного туру. Всі концерти на час дослідження хвороби були скасовані. За попередніми даними селебріті турбує біль в серці. Ситуацію підтвердили і в прес-службі Кутуньо. Там повідомлялось, що у співака дійсно проблеми. Наразі йому ніщо не загрожує. Нагадаємо, що раніше ми писали про хворобу Ігоря Крутого. Як повідомляють його друзі, режисер хворий на рак, і тому стрімко втрачає вагу.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Армія РФ втратила в Україні ще 1500 військових

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua