Goodnews.ua


Еталон жіночої ніжності: Тіна Кароль продемонструвала провокативний образ, вразивши шанувальників

Август 29
20:04 2018

Еталон жіночої ніжності: Тіна Кароль продемонструвала провокативний образ, вразивши шанувальників
Одна з найвідоміших співачок вітчизняного шоу-бізнесу опублікувала на своїй сторінці в Інстаграмі сміливе фото, виділивши стрункі ноги та глибоке декольте, повідомляє replyua.net. Зазначимо, Тіна Кароль вже давно стала для українського глядача взірцем вишуканого стилю та ніжності. Однак цього разу, вона вирішила дещо відійти від свого образу, одягнувши чоботи-панчохи та примірявши сріблясту сукню зі сміливим вирізом. Варто також зазначити, що виконавиця не показала оголене тіло й сміливий образ завдяки цьому став стриманішим. На фото українська співачка зображена не сама, партнером по знімальному майданчику став пес на кличку Шторм. «Поговоримо про друзів. Вірні, сліпо люблячі і чесні, тверезо мислячі»,– написала Тіна Кароль до фото, натякаючи на собак.
Еталон жіночої ніжності: Тіна Кароль продемонструвала провокативний образ, вразивши шанувальників
Підписники відреагували на нову світлину Кароль та висловили свою думку щодо друзів. «Складно довіряти людям, дуже важко знайти саме друга, і навіть найближчі іноді можуть зрадити. Дивно, але я намагаюся бути хорошою подругою. А ось тварини напевно все таки краще», «Зараз дуже рідко зустрічаєш своїх рідних людей. Справжній друг той, хто приймає тебе як є. Який буде з тобою завжди. Спасибі, Тіна, за такого друга. Дякую за пісні з таким глибоким змістом. Ви поєднуєте людей, які стають цими ж рідними, відданими», «Може і є такі друзі, про яких Ви говорите, але на моєму шляху вони не зустрічались», «@tina_karol подруга з дитинства передає тобі привіт з Франківська,я до тепер пам'ятаю,як ти нам співала коли приїхала з артеку пісню ваю я бум чіка бум…..,щось в тому роді. Рада дуже за тебе,що ти добилася таких вершин і бажаю успіху й надалі», «Дуже гарна!!! Люблю тебе, Тіно!!! Ношу зачіску як у тебе і червону помаду маю))) любов назавжди!!! Моя перша співачка, яку я полюбила. Вчу пісні і люблю їх!!!!», — пишуть підписними Тіни Кароль.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Німеччина передала національним паркам України 15 транспортних засобів

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua