Goodnews.ua


«Думала, що хтось розбив шампанське, але ні…» Леся Нікітюк показала новорічний «подарунок» від злодіїв

Январь 01
18:02 2019

«Думала, що хтось розбив шампанське, але ні…» Леся Нікітюк показала новорічний «подарунок» від злодіїв
Відома українська телеведуча, учасниця одного з найрейтинговіших шоу України «Танці з зірками» Леся Нікітюк показала, який їй «подарунок» зробили злодії перед Новим роком, інформує replyua.net із посиланням на власну сторінку знаменитості в «Інстаграм». Як розповіла сама знаменитість, перед Новим роком, 31 грудня, невідомі розбили бічне скло її машини. «Думала, що хтось розбив шампанське, але ні. Це розбили бічне скло моєї машини. З Новим роком! Бий посуд – я плачу», – прокоментувала телеведуча.
Як наголосила Нікітюк від рук злодіїв постраждало не тільки її авто, а й ще одне, котре стояло поруч. «Чоловікові якомусь решітку вирвали. Напевно, здали на металобрухт. Падлюки», — додала Леся. Нагадаємо, раніше повідомлялось, що Нікітюк зробила несподівану заяву під час спілкування з журналістом Славою Дьоміним. Так, знаменитість прагне створити власне шоу. Вона вже придумала концепцію та зізналась, що воно буде про подорожі. «Це буде шоу про Україну. Мені б хотілося, щоб відома мандрівниця Леся Іванівна Нікітюк, яка побачила багато країн, показала в правильному кольорі нашу державу, тому що у нас є і гори, і ріки, і каньйони, і просто фантастичні люди», – додала зірка.
«Думала, що хтось розбив шампанське, але ні…» Леся Нікітюк показала новорічний «подарунок» від злодіїв
«Думала, що хтось розбив шампанське, але ні…» Леся Нікітюк показала новорічний «подарунок» від злодіїв Ошибка в тексте? Выделите ее мышкой! И нажмите: Ctrl + Enter

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Тренер українських футзалістів: Від гри до гри почуватимемося впевненіше

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua