Goodnews.ua


«Дельфінарій та лунапарк»: Ватажки «ДНР» та «ЛНР» в шоу Зелінського протверезіли

Апрель 03
15:20 2017

"Дельфінарій та лунапарк": Ватажки "ДНР" та "ЛНР" в шоу Зелінського протверезіли
Представники шоу «Квартал 95» створили гумористичний номер, в якому висміяли ватажків самопроголошених республік «ДНР» та «ЛНР» Олександра Захарченка та Ігоря Плотницького. Даний номер було оприлюднено в мережі YouTube, передає replyua.net.
У номері коміки відіграли ситуацію, коли ватажки самопроголошених республік протверезіли та не змогли згадати, хто вони такі взагалі. Плотницький та Захарченко звернули увагу на те, що вони алкоголіки у військовій формі, які знаходяться в зоні бойових дій та припустили, що працюють сторожами. А під час того, як вони розшифровували надписи «ДНР» та «ЛНР» на прапорах, прийшли до висновку, що мова йде про дельфінарій та лунапарк.
Як відомо, під час свого головування в терористичній організації «ЛНР» Ігор Плотницький запам’ятався тим, що на нього здійснювали напад – підірвали автомобіль, у якому він знаходився; також ватажок луганських бойовиків вирізнився скандалами з російськими кураторами. Однак його персона гасне на фоні голослівних заяв ватажка «ДНР» Олександра Захарченка, який неодноразово «брав Київ та доходив до Берліну», заявляв про те, що Україні залишилось існувати декілька десятків діб та іншими подібними пустослівними словами.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Іран тимчасово скасував усі авіарейси в країні

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua