Goodnews.ua


Блогер: скоморохи без роду-племені на службі у царя-батюшки – для них немає ні війни, ні поваги до себе

Ноябрь 13
22:01 2017

Блогер: скоморохи без роду-племені на службі у царя-батюшки – для них немає ні війни, ні поваги до себе
Як зауважує блогер Катерина Золотарьова, в Україні є ціла плеяда так званих «митців», які не грабують нічим, у тому числі – нагородами та численними концертами на теренах держави-агресора, — інформує видання replyua.net.
Так, блогер нагадує, що Софія Ротару, народна артистка України та Герой України без жодних мук совісті бере статуетку низькопробного російського пісенного конкурсу з рук прославленого українофоба і кремлівської голови, що говорить, – Марії Захарової. Дякує, називає «Грамофон» честю і великим щастям. Крім неї, на тій же сцені з’являються Віра Брежнєва, Лобода, Макс Барських, Таїсія Повалій та інші. Поряд з цим якась Дакука (Катерина Єрмоленко, нова зірка українського шоу-безнесу), яка нещодавно скасувала свій концерт у Львові, організовує масштабний тур російськими містами. Заграє з росіянами у соціальних мережах, везе їм футболки, всіляко лестить. І ніби давно пора змиритись, що таке явище дуже самостійне.
Зрадництво і відсутність моральних принципів не залежать ні від гендеру, ні від сфери діяльності, ні від національності. Але все-одно гидко від того, що мине якийсь час, і всі ці особи приїдуть з концертами в Україну – у них вистачить нахабства. А у нас вистачить ідіотів, які прийдуть на ці концерти. Бо для них не існує ні війни, ні країни, ні поваги до себе. Скоморохи без роду-племені на службі у царя-батюшки, — підсумовує блогер.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Ворог ударив по Харкову авіабомбою ФАБ-250, кількість постраждалих зросла до 18

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua