Goodnews.ua


Збірні словенські будинки Marles в Україні «під ключ» від виробника

Август 29
16:50 2019

Багато людей мріють про власний заміський будинок. Це повинна бути не просто невелика дача за містом, куди можна виїхати на кілька тижнів у теплу пору року. Йдеться про повноцінний котедж з усіма зручностями, придатний для життя цілий рік.

Замовити будинок або самостійно побудувати?

Збірні будинки Марлес в УкраїніУ більшості випадків самостійне будівництво будинку — це більш складний і витратний процес, у порівнянні з купівлею будинку «під ключ». При цьому завжди присутні ризики розчаруватися у результаті і не стати власником будинку своєї мрії. До того ж на зведення котеджу може знадобитися набагато більша сума, ніж було заплановано спочатку.

Хочете позбавити себе від маси труднощів і зайвих переплат? На щастя, сьогодні є вибір! Зверніть увагу на збірні будинки від виробника, компанії Marles в Україні.

Сучасні технології будівництва дозволяють виготовити і зібрати котедж за лічені місяці. Скориставшись послугою збірний будинок «під ключ», ви отримуєте 100% готовий для комфортного і безтурботного життя сучасний будинок, який відповідає вимогам безпеки.

Приємний бонус таких будівель — доступна ціна. Будинки Marles відрізняються низькою вартістю, але ніяк не низькою якістю.

Компанія Marles добре відомо у Європі і за її межами. Виробник працює у сфері виробництва і зведення швидкомонтованих енергозберігаючих котеджів більше 50 років і знає, чим здивувати клієнтів. За роки роботи на ринку вже були побудовані більше 27 тис. приватних котеджів і масу будівель громадського призначення.

Збірні будинки і котеджі Marles — максимальний комфорт і краса вашого будинку

Збірні каркасні будинки від www.jelovica.ua — це поєднання вишуканого стилю, ефектності, найвищої якості. На виробничих підприємствах, розташованих у країнах Європи, виготовляються основні конструктивні елементи будівлі — стіни з вбудованими вікнами, дверима, інженерні комунікації і т.д.

У процесі виробництва виробник використовує безпечні, екологічні матеріали і комплектуючі, які мають сертифікати якості та відповідності.

Найкраще підтвердження якості котеджів Marles — офіційна гарантія виробника на кожну споруду терміном на 30 років.

Якщо ви хочете купити сучасний будинок, який буде максимально відповідати вашим вимогам, звертайтеся до компанії Єловиця. Ми є офіційним представником компанії Marles в Україні і пропонуємо послугу споруди збірних котеджів словенського виробника «під ключ». Наші фахівці готові запропонувати кращі проекти заміських будинків збірного типу на будь-який бюджет і виконати необхідні роботи максимально якісно і швидко.

Переваги збірних будинків

Для тих, кого цікавлять саме якісні проекти, виробник пропонує інноваційні рішення у вигляді каркасних збірних будинків. Сучасна споруда точно здивує вас своїми перевагами:

  • Екологічність. У процесі виробництва використовуються безпечні для здоров’я людини і навколишнього середовища матеріали.
  • Енергоефективність. Будинки Marles можуть використовуватися для проживання не тільки в теплу, але і у холодну пору року. Такі споруди швидко нагріваються і повільно охолоджуються, що дозволяє власнику економити на опаленні взимку і системі кондиціонування влітку.
  • Гарантія якості. Надається від виробника терміном на 30 років на котеджі, виконані з будь-якого проекту.
  • Швидкий монтаж. Від моменту узгодження проекту будинку до здачі котеджу в готовому вигляді клієнту проходить не більше 4-6 місяців.
  • Можливість продумати свій індивідуальний проект і дизайн оформлення інтер’єру. У каталозі на сайті виробника представлені типові проекти збірних котеджів. Ви можете вибрати один з варіантів або замовити розробку власного проекту.
  • Доступна ціна. Ключовий фактор для багатьох покупців. Споруда будинку збірного типу обходиться у рази дешевше, ніж зведення аналогічного за площею котеджу, наприклад, з цегли.

Не пропустіть можливість стати власником розкішного і сучасного заміського будинку. Всього кілька місяців і будинок буде зроблений «під ключ». Ви отримаєте сучасне комфортне житло за доступною ціною — будинок, який прослужить не одному поколінню вашої родини!

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

У передмісті Дніпра пролунали вибухи — ЗМІ

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua