Goodnews.ua


Топ-7 онлайн шкіл для дистанційного навчання в Україні

Ноябрь 07
20:13 2022

Після початку військових дій в Україні більшість шкіл перейшли на дистанційне навчання. Такий підхід дозволяє вчитися у безпечних умовах, оскільки багато учнів українських онлайн-школ перебувають за кордоном. Вибір шкіл для дистанційного навчання в Україні для школярів є досить великим. Однак батьки завжди хочуть знайти найкращу онлайн-школу для своєї дитини. Щоб підібрати гарний навчальний заклад, в якому ваша дитина навчатиметься із задоволенням, пропонуємо ознайомитись із рейтингом найкращих онлайн-шкіл в Україні.

Найкращі онлайн-школи України

Рейтинг 7 найкращих онлайн-шкіл України для дистанційного навчання:

  1. 977 – ліцензована онлайн-школа для початкових, середніх та старших класів. У школі є кілька форм навчання: екстернат, сімейна, домашня, дистанційне навчання та дистанційне навчання на “живих уроках”. Крім того, є можливість найняти репетитора з різних предметів, щоб краще підготуватися до ЗНО, ДПА. Педагогічний склад школи – це досвідчені, висококваліфіковані вчителі, які здатні знайти підхід до будь-якого учня. Усі навчальні матеріали знаходяться у вільному доступі 24/7. Ваша дитина навчатиметься за індивідуальним розкладом, відповідно до шкільної програми, рекомендованої МОН.

  2. Оптима – перша українська онлайн-школа для учнів 1-11 класів, що пропонує можливість здобути середню освіту всім бажаючим. Має свою платформу та багато програм для навчання. Пропонує своїм учням стипендії та можливість навчатися безкоштовно. У школі активно практикується методика підвищення інтересу учня, в тому числі у вигляді мультфільмів, ігор.

  3. Атмосферна школа – ліцензована школа для дітей 1-11 класів із власною навчальною платформою, яка обладнана всіма необхідними функціями. Стала одним із перших навчальних закладів України, що приєднався до Міжнародної спілки дистанційної освіти ICDE, що дозволяє учням брати участь у міжнародних проектах.

  4. Nest Academy – школа, що надає дистанційне навчання в Україні для школярів. Для учнів проводяться онлайн уроки, заняття з психологом, фізичні заняття, консультації, групове спілкування. Школа надає можливість навчатись українською та англійською мовами, з поглибленим вивченням різних мов.

  5. Unicorn school – школа, що пропонує освіту за інноваційною методикою у форматі комп’ютерної гри. Методика, розроблена під керівництвом доктора педагогічних наук Д. Корчевського, використовує мотивацію як основний стимул до навчання. У процесі навчання дитина отримує винагороду, що вирішує проблему з мотивацією та дозволяє контролювати знання.

  6. JAMMschool – онлайн-школа для учнів 5-11 класів, яка використовує Гарвардську методику. У цій школі основний акцент робиться на адаптацію дитини в соціумі. Після аналізу здібностей та схильностей дитини, проводиться робота із сильними якостями та формується персональний освітній напрямок.

  7. Меридіан – загальноосвітня онлайн-школа зі своєю навчальною платформою. Надає учням понад 4000 відеоуроків та можливість консультації з досвідченими вчителями. Є функція батьківського контролю над успіхами дитини.

Обирайте для своєї дитини найкращу онлайн-школу для дистанційного навчання, яка має ліцензію МОН. Це гарантує як високий рівень знань, так і отримання документа про освіту державного зразка.

Share

Статьи по теме

Останні новини

Лунин обошел Шевченко, Лужного и Чигринского по количеству чемпионств в ТОП-5 лигах

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua