Goodnews.ua


Самоосвіта і традиційне навчання. Розбираємось в плюсах і мінусах з форумом Складчина

Май 11
10:41 2021

У наших батьків не було таких широких можливостей для навчання і саморозвитку, як у нас зараз. В ті часи пріоритетним і єдиним можливим варіантом була традиційна освіта у вигляді школи, технікуму чи університету. З появою інтернету і сучасних технологій ситуація кардинально змінилась, адже знання стали доступними всім і в будь-який час. Сьогодні кожен може «розгуглити» будь-яку цікаву йому тему, витративши на це буквально кілька секунд. Інформація розповсюджується зі швидкістю світла, і це дає багато переваг сучасній людині. Традиційну освіту, яку не можна назвати повною та досконалою, сьогодні можна доповнити актуальними і розширеними знаннями. В інтернеті безліч уроків, майстер-класів, курсів і різноманітних розвиваючих тренінгів з будь-яких тем, і вони швидко поповнюються. Також з’явилось багато можливостей зекономити на саморозвитку, одна із таких — форум Складчина, де успішно практикуються спільні покупки будь-яких інфопродуктів. Зараз стає все більше професій, в яких запорукою успіху є саме саморозвиток і самоосвіта.

Самоосвіта — це спосіб отримання знань, умінь і навичок в певній сфері, який базується на самостійній роботі. Головними відмінностями самоосвіти від традиційної є:

  • відсутність потреби в навчальному закладі;
  • широкий вибір джерел інформації;
  • відповідність індивідуальним потребам.

Мотивацією в цьому випадку є не диплом чи сертифікат, які видають навчальні заклади, а внутрішня потреба знати, вміти і розвиватись у напрямку, який подобається. Тут також важливим фактором є самодисципліна, вміння організувати свій час і простір для навчання таким чином, щоб мати з того максимальну користь. Важливо зосередитись на темі і не відволікатись від навчального процесу на дрібниці. Самоосвіта сьогодні є не розкішшю, а необхідністю, оскільки такі тенденції диктує сучасний світ, де все швидко змінюється. Додаткові актуальні знання допоможуть швидко адаптуватись і обернути собі на користь ці зміни.

Де брати інформацію для саморозвитку?

Звісно ж, в інтернеті. Це найбільш повне зібрання різноманітних ресурсів, які публікують корисну та цікаву інформацію. Часто вона представлена у вигляді інфопродуктів, які можна придбати за допомогою форуму Складчина з мінімальними фінансовими витратами. З цим ресурсом працювати дуже просто і зручно, достатньо зареєструватись і ознайомитись з правилами форуму — https://www.skladchina.biz/threads/chto-ehto-za-sajt-kak-poluchit-to-chto-ja-ischu.21168/?from=100501. Розвивайтесь та відкривайте для себе нові перспективи!

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Чемпионский бой Стивенсона отменен: известна причина

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua