Goodnews.ua


Наші художниці підкорюють світ!

Июнь 17
16:02 2024

Днями відома українська художниця — SEMIRA (Ірина Федоренко), яка після початку повномасштабного вторгнення переїхала з сім’єю до Мюнхена, розповіла у соцмережах новину про свою професійну діяльність:

«Отже, на третьому році життя в Німеччині я отримала пропозицію про розміщення моїх картин в емісії грошей! Уже наступного року мої картини із серії «Children of War» будуть представлені на купюрах регіональних грошових знаків.🤗

#ArtforPeace 💛💙

Раніше художниця повідомляла, що її перша картина із серії «Children of War» зовсім скоро візьме участь у виставці «Portraying Identity» в шикарному американському музеї Denison, на якій будуть представлені роботи найкращих портретистів починаючи з 18 століття. Ірина зазначила, що її українським колегою по експозиції буде Казимир Малевич.

Нагадаємо, Ірина Федоренко — одна з найвідоміших українських художниць, величезний список виставок у галереях і музеях по всьому світу, активна участь у громадському та благодійному житті, організаторка Міжнародного фестивалю сучасного мистецтва «Сліди», подруга зіркового пірата Джонні Деппа. Побажаємо удачі нашим українським дівчатам у просуванні нашої культури та мистецтва!

#SemiraArt #IrynaFedorenko #SEMIRA

Share

Статьи по теме

Останні новини

Постекоглу неожиданно выступил в защиту тренера Манчестер Юнайтед

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua