Goodnews.ua


Монтаж генераторів «під ключ»

Ноябрь 15
15:19 2022

Грамотне та надійне підключення резервного генератора є найважливішою частиною всього комплексу робіт із резервування енергопостачання. Від того, як підключений генератор, залежить робота котлового обладнання, стабільність напруги, надійність роботи всієї енергосистеми будинку. Правильно підібраний та підключений генератор забезпечить вас комфортом та впевненістю у безпеці вашого дому.

Не секрет, що відключення напруги мережі відбувається найчастіше саме в той час, коли електроенергія особливо необхідна: у сильні морози, при погодних катаклізмах, ураганах, дощах або сильній спеці. У цих умовах ви завжди будете спокійні за ваш будинок, майно та близьких, оточених надійною атмосферою сучасного ефективного будинку.

Професійне підключення дизель генератора

У компанії “ЕНЕРДЖИ ЛАЙН” ви можете замовити послуги з монтажу ДГУ. Фірма працює за наступною схемою:

КРОК 1. ДЗВІНОК У ВІДДІЛ ПРОДАЖУ

Ви дзвоните по телефону та отримуєте максимально повну та професійну консультацію з питань резервування енергопостачання. Вам підкажуть щодо вибору типу обладнання, його приблизних цін, варіантів установки.

КРОК 2. ВИЇЗД ФАХІВЦЯ

Спеціаліст (технік) приїде до вас для передпроектного огляду об’єкту. Виїзд технічного не зобов’язує вас до угоди!

КРОК 3. СКЛАД ПРОПОЗИЦІЇ

Спеціаліст в офісі розраховує детальний кошторис на обладнання та роботи. Вам запропонують кілька варіантів пропозиції з різними типами обладнання та різними бюджетами. Важливо! Після погодження пропозиції ціна не змінюється.

КРОК 4. МОНТАЖ ОБЛАДНАННЯ

Далі найголовніше – сама робота. Бригада компанії приїде до вас, доставить обладнання, всі необхідні матеріали та одразу почне працювати. Ми гарантуємо, що у наших спеціалістів є весь необхідний інструмент і вони мають усі комплектуючі та витратні матеріали саме для вашого об’єкта.

КРОК 5. ДЕМОНСТРАЦІЯ ТА НАВЧАННЯ

Після того, як спеціалісти закінчать роботу, вони будуть готові показати, як тепер працюватиме ваша система резервного енергопостачання. Для клієнта проводиться демонстрація роботи в основних режимах, даються поради щодо обслуговування та експлуатації обладнання.

КРОК 6. ПРИЙМАННЯ ТА ОПЛАТА РОБОТ

“ЕНЕРДЖИ ЛАЙН” приймає оплату послуг за фактом виконання робіт. Компанія надає клієнтам усі необхідні документи на обладнання та виконані роботи.

Share

Статьи по теме

Останні новини

Ходорковський заявив, що кожен успіх України поглиблює розкол у російських елітах

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua