Goodnews.ua


Красовицький Олександр Олександрович потрапив у топ юристів Києва та області

Январь 23
11:36 2024

Красовицький Олександр Олександрович потрапив у топ юристів Києва та області після отримання понад 50-ти перемог у судових процесах на протязі 2023 року,  захищаючи громадян у справах про адміністративні правопорушення.

Як повідомив пресс службі goodnews.ua сам Красовицький Олександр, такий високий коефіцієнт перемог йому вдалося здобути, завдяки титанічній роботі, неусіченому бажанню стати кращим у своїй професії, вивченню кожної щонайменшої деталі у кожній справі та доброму ставленню до кожного із клієнтів.

Красовицький Олександр окремо наголосив без купюр, що його також загартував досвід у органах досудового слідства Національної поліції України. З відки Красовицького Олександра Олександровича,  було незаконно звільнено з посади слідчого, внаслідок помсти йому за розслідування кримінальних справ проти міського голови, місцевих еліт, заможних родичів працівників СБУ.  Однак на перекор усім недоброзичливцям Красовицький О. отримав перемогу у Окружному адміністративному суді міста Києва по справі

ЄУН: 640/21792/21 де благополучно визнано його звільнення з поліції незаконним та поновлено на посаді слідчого.

На даний час Красовицький Олександр за власним бажанням звільнився з органів поліції та

працює приватно практикуючим юристом, допомагаючи громадянам відстоювати свої права в судах, оскільки на собі відчув гидкий смак несправедливості.

Більш детально про отримані перемоги в судах, відображено на фейсбук сторінці  Красовицького О. О. за посиланням https://www.facebook.com/profile.php?id=100006118457648

Share

Статьи по теме

Останні новини

Папа Римський опублікує свої перші мемуари у січні

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua