Goodnews.ua


Компанія FLeaders: Work & Travel США враження від 2021 року

Октябрь 27
12:03 2021

Work and Travel USA: враження від 2021 року

Важко точно і всебічно охарактеризувати будь-який рік, не кажучи вже про синтез 2021-го. Так багато чого не могло або просто не відбулося, оскільки світ відчував уразливість, ізоляцію, перешкоди, гнів і горе. Все це відбувається в масштабах, про які наші покоління ніколи не знали. І все ж, у наших програмах сталося так багато, і це коротке резюме підкреслює позитивні речі, якими ми хочемо поділитися з тими, хто стежить за нашою історією та програмою Work and Travel USA

Історія FLeaders включає таких людей, як ви. Наші відважні учасники та товариші, привітні та підтримують приймаючі родини, роботодавці, табори та місцеві громади. Це історія спільних зусиль наших відданих справ, міжнародних партнерів, нашої ради та Державного департаменту США. Саме всі ці відносини роблять нас сильними і роблять можливими наші програми.

Ми в FLeaders працюємо на перспеспективу!

Наша історія також є однією з місії, яка є і позачасовою, і своєчасною. Подібно до Закону Фулбрайта Хейса 1961 року, який створив Програми обміну відвідувачами BridgeUSA, ми існуємо, щоб підтримувати міжкультурні відносини та взаємну повагу та розуміння між усіма людьми. Ми прагнемо до цієї справи для всіх людей, незалежно від раси, сексуальної орієнтації, релігії чи статі. Кожного, хто підтримує нашу місію, об’єднує любов до миру та готовність відзначати наші відмінності. Ми поділяємо вашу цікавість дізнатися та випробувати на власні очі, що таке інша культура.

Ми в FLeaders вдячні нашим учасникам із 46 країн та нашим господарям із 40 штатів. Незважаючи на значні шанси, ви зробили можливим досягнення нашої місії у 2021 році.

Work and Travel США: літні моменти

Незважаючи на те, що влітку 2020 року в Сполучених Штатах було спокійніше, наші учасники від компанії FLeaders максимально використали свій час, досліджуючи приймаючі спільноти та місцеві визначні пам’ятки, поділяючись культурними елементами свого дому. країн, а також створюючи довічні зв’язки зі своїми американськими колегами та новими друзями.

Бажаю всім міцного здоров’я, любові та поваги до всіх культур.

З повагою,

Ігор Щербань, FLeaders, власник та директор

Програма Work and Travel USA

Київ, Україна

Телефон: +38(050)786-5550 (Viber, Telegram)

Відгуки у пресі України студентів кто влітку 2021 отримав візу та улетів в США

https://osvitanova.com.ua/posts/2718-work-and-travel-usa-2020-chto-nuzhno-znat-y-kak-podhotovytsia

Статьи по теме

Останні новини

Триває збір коштів на спеціальне програмне забезпечення для воєнної розвідки — ГУР

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua