Goodnews.ua


Зеленський розраховує, що зустріч політичних радників «нормандської четвірки» 10 лютого в Берліні наблизить зустріч лідерів «нормандського формату»

Февраль 08
23:07 2022

Зеленський розраховує, що зустріч політичних радників "нормандської четвірки" 10 лютого в Берліні наблизить зустріч лідерів "нормандського формату"

Президент України Володимир Зеленський вважає проведення зустрічей політичних радників лідерів країн "нормандського формату" важливим кроком на шляху до організації саміту лідерів України, Франції, Німеччини та Росії.

"Мирний процес був одним із ключових питань наших сьогоднішніх переговорів. Ми очікуємо, що найближчим часом, згідно з домовленостями, досягнутими під час Паризького саміту ще в грудні 2019 року, ми зможемо провести наступні переговори лідерів "нормандської четвірки". Важливий крок на цьому шляху – активізація діалогу на рівні політичних радників. Була дуже успішна одна зустріч, ми розраховуємо на другу зустріч найближчими днями. Розраховуємо, що зустріч 26 січня, яка була у 2022 році, та майбутні переговори вже в Берліні наблизять нас до проведення саміту "норманді", – заявив Зеленський на спільній із президентом Франції Еммануелем Макроном пресконференції у Києві у вівторок.

Теги: #макрон #зеленський

Share

Статьи по теме

Останні новини

В Украине впервые выплатили награду обличителю коррупции

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua