Goodnews.ua


Є інформація про підготовку вбивства Януковича в разі перетину ним українського кордону– адвокат

Июнь 29
22:56 2017

Є інформація про підготовку вбивства Януковича в разі перетину ним українського кордону– адвокат

Захист екс-президента України Віктора Януковича має інформацію про підготовку його вбивства в разі перетину українського кордону. Про це заявив адвокат Януковича Віталій Сердюк під час засідання Оболонського районного суду у справі про держзраду колишнього глави держави, повідомляє кореспондент видання “ГОРДОН”.

“Є посилання й інформація про те, що чинна влада й інші зацікавлені особи готують убивство Віктора Януковича в разі перетину державного кордону України”, – зазначив Сердюк.

Адвокат не став називати конкретних імен.

Захисник Януковича наполягає на допиті в суді низки свідків, які мають повідомити про загрозу для життя його підзахисного.

29 червня суд продовжив розглядати справу по суті. Екс-президент у засіданні не бере участі.

Янукович був обраний президентом України у 2010 році. Утік до Росії в лютому 2014 року після масових антиурядових виступів у центрі Києва.

В Україні проти Януковича відкрито кілька кримінальних проваджень. Його обвинувачують у масових убивствах громадян, заволодінні державним майном, захопленні влади неконституційним шляхом, діях, спрямованих на повалення конституційного ладу.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Форвард Кривбасса: Я пропускал экзамены в школе, чтобы заработать денег

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua