Goodnews.ua


Як київська влада ігнорує електронні петиції

Сентябрь 06
10:28 2017

Як київська влада ігнорує електронні петиції

Чому я ніколи не пишу про електронні петиції?

Наведу один приклад. Півтора роки тому люди зібрали більше 10 тис голосів за дуже просте прохання – встановити табло з часом приїзду наступного потягу, а не з безглуздою і непотрібною інформацією, скільки часу минуло від попереднього потяга. Спробуйте пояснити якомусь іноземцеві, для чого взагалі таке табло.

Так ось, петиція на сайті в категорії “успішні”. Вона зібрала 10 тис голосів. ТРИ МІСЯЦІ комітети її розглядали. З лютого по травень. І що вони вирішили в результаті? Що Україна стане цивілізованіше? Що пасажир для міста – пріорітет, пасажир, а не машиніст поїзда?

Ні, місто порахувало, скільки треба грошей на заміну табло і прийняло рішення відхилити цю петицію. Вибачте, дякуємо вам за активність, але це дорого.

І це ж просто звичайне табло, часікі.

А є петиції про заборону реклами, про заборону маршруток і т.д., що потребують комплексних і серйозних рішень. Петиції для київської влади, на жаль, ще одна спроба показати, що вона чує киян. Буду страшенно радий помилятися і прочитати про десятки петицій, які дали результат і які справді виконуються.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Іран тимчасово скасував усі авіарейси в країні

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua