Goodnews.ua


Харківський національний університет внутрішніх справ випустив молодих офіцерів достроково

Март 05
22:01 2017

Харківський національний університет внутрішніх справ випустив молодих офіцерів достроково
Курсантам Харківського університету внутрішніх справ скоротили навчання на семестр через брак кадрів у поліції. Майже півтисячі випускників із понеділка стануть до роботи, повідомляє newsonline24 з посиланням на «Сьогодні».

Молоді офіцери, серед них борці із кіберзлочинністю, дільничні інспектори, слідчі, двічі складали присягу. Спочатку в міліції, а після реформи – поліцейського. Цьогорічні випускники вчилися на півроку менше, тому що поліції потрібні молоді спеціалісти вже зараз. «Після атестації було втрачено більше двадцяти відсотків особового складу. З них слідчі, оперативники, криміналісти», – сказав заступник міністра внутрішніх справ України Вадим Троян.

На церемонії випуску курсанти прощалися з прапором вишу. Наприкінці жбурнули у небо жменю монет на щастя. «Сподіваюся, що сьогоднішні курсанти будуть із честю нести свою службу. З усього випуску двадцять один випускник закінчив університет із відзнакою», – сказала голова Харківської ОДА Юлія Світлична. З 6 березня всі випускники стануть до роботи у відділках Харківщини та інших регіонів України. Сто сорок один офіцер поїде працювати до Луганської та Донецької областей.

Источник: newsonline24

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Долги украинцев по микрокредитам выросли в полтора раза

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua