Goodnews.ua


В РФ розповіли про критичну ситуацію на підприємствах, підпорядкованих «Л/ДНР»

Март 09
11:33 2017

Російське видання «Коммерсант» повідомило, що після того, як на підприємствах України, розташованих в самопроголошених «Л/ДНР» ввели зовнішнє управління, ситуація на них впритул наблизилася до критичної. Зазначається, що хоча ватажки невизнаних республік були повністю впевнені у можливості швидкої переорієнтації виробництва на російські ринки та, як результат, забезпечувати не менше 70% доходів з бюджету завдяки фактично націоналізованим підприємствам, чимала кількість заводів просто закривається.

За даними видання, більш-менш позитивна динаміка у даний час спостерігається лише на Харцизському трубному заводі, яким володіє олігарх Рінат Ахметов. Буквально до останнього моменту не було відомо, чи зможуть його працівники до сьомого березня отримати заробітну плату. І навіть якщо зароблені кошти надійдуть, то чи будуть вони виплачуватися колишнім власником, чи ж зарплата надійде з бюджету «республіки», який дотує Росія.

Як розповів один з працівників трубного заводу у Харцизьську, напередодні працівники підприємства отримали більшу частину зарплати на свої картки, як це, власне, відбувалося протягом останніх місяців.

Источник: newsonline24

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Умершего Артема Франкова вызвали повесткой в ТЦК

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua