Goodnews.ua


Уряд дозволив перевозити товари без обмежень на територію ОРДЛО в “особливих випадках”

Март 05
16:54 2017

Уряд дозволив перевозити товари без обмежень на територію ОРДЛО в "особливих випадках"
Кабінет міністрів України передбачив можливість перевезення товарів через лінію розмежування без обмежень у випадку, якщо це потрібно для ліквідації або запобігання особливих соціальних або економічних обставин та надзвичайних ситуацій. Про це йдеться у постанові Кабміну від 1-го березня 2017 року, пишуть «Українські новини», передає newsonline24.

Як відомо, даним указом уряд регламентував переміщення з або на територію, де проводиться антитерористична операція. Даний порядок набуде чинності через 10 днів з моменту його опублікування. Згідно з документом, суб’єкти господарювання не можуть перевозити через лінію розмежування на Донбасі у обидві сторони будь-які товари, крім харчів та лікарських препаратів у складі гуманітарних вантажів. Також можуть бути переміщені через лінію розмежування засоби, які необхідні для нормального функціонування підприємств металургії та газо- і вуглевидобування, які затвердженні Міністерством економічного розвитку та Міністерством з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб. Суб’єкти господарювання можуть переміщувати товари виключно за допомогою залізниці. Виключення можуть бути у випадку, коли товари переміщуються через гуманітарно-логістичні центри.

Источник: newsonline24

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Плей-офф для Дании и вылет Сербии: видео лучших моментов матча Евро-2024

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua