Goodnews.ua


Україна “жорстко” протидіє розвідникам з ФСБ

Июль 06
18:34 2017

Україна "жорстко" протидіє розвідникам з ФСБ

320 гривень штрафу російським ФСБ-шникам, які “забрели” на територію України… Яке знущання над громадянами України, яких тримають у в’язницях РФ! Йдеться про, щонайменше, кілька десятків українців. Бо в ув’язненні не лише Сенцов, Кольченко, Клих, Карпюк, Сущенко. Точну цифру заручників, думаю, ніхто не знає.

Цікаво, затримані російські ФСБ-шники, довго реготали над рішенням української “феміди”. Невже, після 15 діб затримання їх тупо передадуть росіянам, навіть не спробувавши обміняти на громадян України? Мовляв, що, хлопці, заблукали? Незаконний перехід кордону представниками спецслужб країни-агресора? Йдіть собі з миром, з ким не буває, хіба ми не люди?

Якщо так станеться, це буде злочин. І спонукання до проникнення на нашу територію ворожих ДРГ. Бо вони знають, що їм за це нічого не буде. Лише треба прихопити з собою 320 гривень. Тож, чи варто дивуватись, що в центрі Києва підривають представників української військової розвідки?

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Дорогие монеты: в Украине 5 копеек продали за 8 тысяч

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua