Goodnews.ua


У СІЗО повісили організатора побиття Чорновол – нардеп

Июнь 16
03:43 2017

У СІЗО повісили організатора побиття Чорновол – нардеп

Олега Нетребка, організатора нападу на журналістку Тетяну Чорновол під час Євромайдану, повісили у камері СІЗО. Про це на своїй сторінці у Facebook повідомив народний депутат Віталій Купрій.

“Отримав сьогодні інформацію, що організатора нападу на Тетяну Чорновол, кримінального авторитета Олега Нетребка (прізвисько “Нетрик”) повісили у камері СІЗО!” – йдеться у його повідомленні нардепа.

Купрій стверджує, що ще під час Майдану він знав деталі цього нападу, оскільки один із його учасників був його сусідом з міста Кам’янське.

“Саме Нетрик найняв банду з мого рідного міста на виконання цього злочину”, – запевнив нардеп.

“Вбивство Нетрика в камері очікуване, саме він міг розповісти про злочини правоохоронців під час Революції гідності. Деякі з них досі перебувають на посадах. Ключового свідка у справі Майдану зачищено!” – додав він.

Журналістку та активістку Євромайдану Тетяну Чорновол жорстоко побили невідомі в ніч на 25 грудня 2013 року на Бориспільській трасі недалеко від Києва. Вона їхала у власному автомобілі, коли її раптово “підрізав” невідомий автомобіль, з якого вийшли кілька чоловіків.

Невідомі витягли Чорновол з машини, жорстоко побили, а потім кинули у придорожній кювет.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Атака дронів на Київщину: уламки впали в шести районах

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua