Goodnews.ua


У чому полягає задача ефективної влади?

Март 22
00:44 2017

У чому полягає задача ефективної влади?

І знову про деякі проблеми сучасної України. У той час як політична еліта лише шукає приводи, аби звалити результати власної неспроможності на когось ще (попередників, опозиціонерів та інших “козлів, що заважають жити”), а суспільство це обговорює, задача ефективної влади полягає в іншому. Необхідно не шукати винуватих, а шукати шляхи подолання проблем.

Не шукати тих, хто не дає працювати, а пропонувати щось самим. Не нити про те, що “хтось зменшує доходи”, а наповнювати казну, виходячи з наявних ресурсів.

Про один з них я вже згадував сьогодні – легалізація грального бізнесу, впровадження для нього дорогих ліцензій та направлення всіх цих потоків до загальноуспільної скарбниці.

Правда, тут треба розбити схему сім’ї Януковича, що встигла наплодити добряче своїх “лотерей”…

І це – лише один із можливих напрямків роботи. В країні купа неосвоєних напрямків роботи, нереалізованих ресурсів, потенціалу, що поки що “не працює”. А суспільство, тим часом, продовжує обговорювати лише ті самі взаємні звинувачення тих самих людей, які, власне, і довели лише власну спроможність до неспроможності…

Але шанси виправити ситуацію, вивести з тіні гроші та наповнити бюджет все ще є, чи не так, пане Олександр Данилюк?

Источник: newsonline24

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Флорида в очікуванні урагану готується до евакуації мільйонів людей

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua