Goodnews.ua


Призначення Курта Фолькера представником США по Україні – це дуже добрий знак

Июль 08
10:03 2017

Призначення Курта Фолькера представником США по Україні – це дуже добрий знак
Курт Фолькер

Призначення США колишнього посла при НАТО Курта Фолькера (Kurt Volker) спеціальним представником США по Україні є свідченням того, що Сполучені Штати активно залучаються до розв’язання кризи, спричиненою агресією з боку Російської Федерації.

Це дуже добрий знак.

Як правило, Сполучені Штати воліють, щоб свої проблеми Європа вирішувала сама. Але якщо США прийняли таке рішення, це означає, що вони серйозно зацікавленні у зупиненні розв’язаної Росією війни проти України.

У зв’язку з цим мені пригадалася легендарна постать спеціального представника США на Балканах Річарда Голбрука, з яким я мав честь бути знайомим з часів спецоперації НАТО у Союзній Республіці Югославія “Союзна сила” у 1999 році.

Саме Голбрук відіграв важливу роль у підписанні Дейтонських мирних угод 1995 року, які принесли мир на Балкани і саме він був тією особою, яка вела складні переговори з президентом СРЮ Слободаном Мілошевичем напередодні і під час Косовської кризи 1999 року.

Дуже правильне рішення, яке, хочеться вірити, буде корисним для України і допоможе нам відновити свою територіальну цілісність і суверенітет.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Байер в волевом стиле обыграл Айнтрахт

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua