Goodnews.ua


Порошенко відчуває близькість свого неминучого кінця – журналіст

Март 21
08:21 2017

Порошенко відчуває близькість свого неминучого кінця - журналіст

Влада імітаторів реформ закликала нацполіцію до жорстких дій у боротьбі з активістами

Порошенко назвав агентами Кремля ініціаторів блокади ДНР/ ЛНР і тих хто вимагає дострокових виборів. Мовляв, нові вибори зупинять прогрес реформ, який стрімко зростає.

Порошенко попередив, що через блокаду окупованих територій впаде курс гривні і зупиниться ріст ВВП. Також Петро Порошенко підтримав поліцію і нацгвардію у боротьбі з активістами і закликав силовиків діяти більш жорстоко. Навів приклад, як діють силовики демократичної Франції, які застрелили в аеропорту “Орлі” людину за підозрою в тероризмі.

Думаю, що цей приклад Петро Порошенко навів не випадково. Це, свого роду, команда “фас” для силовиків стріляти у активістів.

Далі Порошенко різко засудив ті облради, які виступили на підтримку блокади і похвалив тих, хто виступив проти. Дії блокадників Порошенко назвав “махновщиною” і “хаосом”.

Епогеєм спічу президента України була ідея делегувати у Вашингтон в МВС Андрія Садового, Юлію Тимошенко, Семена Семенченка і Володю Парасюка. Мовляв, це саме оті політики, які організували блокаду ДНР/ЛНР і через них МВФ скасував передачу траншу. Це, звісно, брехня і повний абсурд, але чимало людей можуть повірити у цю маячню.

Загалом, сьогоднішній виступ Петра Порошенка був грізним і агресивним, що зайвий раз свідчить про його безпорадність в управлінні державою і контролі над новими процесами, які з’явилися в українському суспільстві. Порошенко відчуває близькість свого неминучого кінця.

Источник: newsonline24

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Промоутер Фьюри раскритиковал Линекера за сравнение бывшего британского правительства с нацистами

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua