Goodnews.ua


Порошенко у вівторок поспілкується з Трампом, Пенсі і Тіллерсоном

Июнь 20
09:34 2017

Президент України Петро Порошенко повідомив, що в рамках робочого візиту до Вашингтона проведе ряд важливих зустрічей з керівництвом США.

"У нас буде фантастична програма. Дуже важливо, що зустріч моя, як українського президента, в Білому домі буде раніше, ніж зустріч Путіна. Для того, щоб всі були озброєні інформацією, щоб нікому не залишити шансу на несправедливість", — сказав президент під час спілкування з українською громадою у Вашингтоні.

Він поінформував, що в ході візиту проведе зустріч з президентом США Дональдом Трампом, держсекретарем США Рексом Тіллерсоном, а також керівництвом Міноборони, міністерства торгівлі і міністерства енергетики США.

"Ніколи не було такого потужного візиту. Він важливий для того, щоб ми мали можливість поспілкуватися і з приводу нашої співпраці в сфері безпеки, політики і економіки", — сказав П.Порошенко.

За інформацією агентства "Інтерфакс-Україна", у вівторок вранці президент України зустрінеться з віце-президентом США Майком Пенсі, після цього у нього відбудуться переговори з президентом США Д. Трампом. Крім того, в цей же день, глава української держави проведе переговори з міністром оборони Джеймсом Меттісом, з директором-розпорядником Міжнародного валютного фонду Крістін Лагард, президентом Світового банку Джимом Ен Кімом.

Очікується, що за підсумками переговорів з Д.Трампом, Порошенко поспілкується з представниками ЗМІ

Политика РЕКЛАМА Загрузка… РЕКЛАМА

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

«Никто не выживал в реваншах со мной»: Фьюри сделал грозное предупреждение Усику

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua