Goodnews.ua


Політолог прокоментував заяву Тимошенко про плани Порошенка кинути її за ґрати

Июнь 19
16:37 2017

Політолог прокоментував заяву Тимошенко про плани Порошенка кинути її за ґрати

Наразі зарано говорити про те, що діюча влада планує посадити лідера ВО “Батьківщина” Юлію Тимошенко.

Про це UAINFO сказав політолог Віталій Бала, коментуючи слова Тимошенко, яка 17 червня в прямому ефірі телепередачі “Гордон” заявила, що президент України Петро Порошенко дав команду силовикам і судам кинути її за ґрати.

Політолог зазначив, що говорити про наявність такої команди можна буде лише після того, коли це певним чином буде підтверджено тим, хто міг давати таку команду, або особами, яким надавалася така команда.

“Якщо парламентським Комітетом з питань оборони і безпеки розпочнеться розгляд питання про наявність загроз національній безпеці у газовому контракті 2009 року, якщо будуть порушені кримінальні справи, тоді можна буде говорити про таку команду. А зараз мова йде про заяву політика, яка стосується її політичних опонентів”, – наголосив експерт.

“Зараз, як на мене, це схоже на політичну боротьбу без певних правил, яка більше нагадує політичну війну”, – відмітив Бала, додавши: “Наразі я не бачу ніяких конкретних підстав говорити про те, що є реальні переслідування (Ю. Тимошенко, – ред.) зі сторони правоохоронних органів”.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Украина не продлит соглашение по транзиту российского газа

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua