Goodnews.ua


Початок липня буде для України рекордним щодо прийняття високих гостей – Геращенко

Июль 05
03:05 2017

Початок липня буде для України рекордним щодо прийняття високих гостей – Геращенко

Адміністрація президента офіційно оприлюднила дату візиту держсекретаря США Тілерсона до України. Про липневий візит, відразу після G20, було домовлено під час червневої зустрічі президента Порошенка зі президентом Трампом і держсекретарем Тілерсоном у Вашингтоні.

Українсько-американський діалог набуває нової інтенсивності, і це добре, і це важливо. І це відповідь усім, хто верещав про “провальну поїздку до Вашингтона”, під час якої насправді було узгоджено дати візитів кількох ключових міністрів адміністрації Трампа, також обговорювалися конкретні угоди у сфері безпеки, інші надзвичайно важливі аспекти двосторонньої співпраці.

Взагалі початок липня буде рекордним для Києва щодо прийняття високих гостей. І мова йде не лише про держсекретаря США й учасників саміту Україна-ЄС. Влада бореться за міжнародну підтримку України, ми максимально відкриті для наших партнерів. І ключовими темами всіх зустрічей цих тижнів будуть реформи, безпека, ситуація на Донбасі й у Криму та необхідність повернення Україні вкрадених Росією територій і земель.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

В Україні завтра без опадів, вдень до 14° тепла

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua