Goodnews.ua


Перша доба перемир’я: Штаб АТО повідомляє про порушення з боку терористів

Апрель 01
16:35 2017

Перша доба перемир'я: Штаб АТО повідомляє про порушення з боку терористів
З початку доби 1-го квітня в зоні проведення антитерористичної операції режим припинення вогню не дотримується. З початку нового календарного місця проросійські сепаратисти вже встигли порушити «тишу» щонайменше 10 разів, застосовуючи переважно стрілецьку зброю. Про це у суботу, 1-го квітня 2017 року, повідомляє прес-центр штабу АТО на власній сторінці у соціальній мережі Фейсбук, передає newsonline24.

«Не зважаючи на досягнуті у мінську представниками Тристоронньої контактної групи з мирного врегулювання ситуації на сході України домовленості щодо збереження режиму повного припинення вогню з 1-го квітня 2017 року, російсько-окупаційні війська продовжують відкривати вогонь по позиціях Збройних сил України. Вогонь по наших укріпленнях ведеться переважно зі стрілецької зброї», – наголосили у інформаційному листі.

При цьому прес-центр штабу АТО зауважив, що у свою чергу українські Збройні сили безкомпромісно дотримують режиму припинення вогню. Як повідомлялося раніше, 29-го березня 2017 року в Мінську Тристороння контактна група за ініціативи української сторони прийняла рішення про дотримання перемир’я від 1-го квітня 2017 року. Як відомо, незаконні збройні формування на Донбасі жодного дня не дотримались режиму «тиші».

Источник: newsonline24

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Экс-игрок Барселоны, который критиковал росию, может оказаться на болотах

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua