Goodnews.ua


Опозиціонер В’ячеслав Мальцев виїхав з Росії через відкриття кримінальної справи про екстремізм

Июль 04
16:06 2017

Опозиціонер В'ячеслав Мальцев виїхав з Росії через відкриття кримінальної справи про екстремізм

Російський опозиціонер В’ячеслав Мальцев покинув країну після того, як дізнався, що проти нього заведено кримінальну справу про створення екстремістського угруповання. Про це “Дождю” повідомив прес-секретар руху “Російський марш” Денис Романов.

За словами Романова, Мальцева планували заарештувати, проте він дізнався про це і виїхав. Романов не уточнив, куди саме той поїхав.

“Він хотів до Молдови проїхати, але через Україну не пустили. Він пізніше скаже, де зупиниться”, – повідомив Романов.

Правоохоронні органи не повідомляли про справу щодо Мальцева.

На початку червня в підмосковному будинку Мальцева провели обшуки. Тоді ж співробітники правоохоронних органів затримали його прихильника Олексія Політікова за підозрою в застосуванні насильства щодо представника влади.

У квітні Мальцева затримали в Саратові. Співробітники правоохоронних органів прийшли до нього в квартиру, розкрили двері, а потім доставили його до Москви. Під час цього в нього стався серцевий напад.

Мальцев кілька разів обирався депутатом Саратовської обласної думи, в 2016 році був кандидатом в депутати Держдуми від ПАРНАС.

Як повідомлялося, 2 липня на українському кордоні сім’я росіян попросила статусу біженців через політичне переслідування.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Как будут расти цены в Украине: прогноз бизнеса

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua