Goodnews.ua


Не через особисті мотиви. Філімоненко розповів, чому Шабунін має понести покарання

Июнь 13
22:32 2017

Не через особисті мотиви. Філімоненко розповів, чому Шабунін має понести покарання

Голова ГО “Центр протидії корупції” Віталій Шабунін повинен понести відповідальність за напад на журналіста і відеоблогера Всеволода Філімоненка.

Про це сам Філімоненко сказав у коментарі UAINFO.

Відеоблогер розповів, що взагалі він “не кровожерливий і не мстивий”. “Я християнин і не можу сказати, що хотів би бачити молодого хлопця, який гниє під брудною нарою і якому мама разом з маленькою донькою носять бульйони”, – сказав він.

“Але хотілось би, щоб якусь відповідальність він (Шабунін, – ред.) поніс, – продовжив журналіст. – Оскільки те, що сталося – це прецедент. І якщо він не понесе жодної відповідальності, це, по-перше, йому розв’яже руки, а, по-друге, іншим політикам, які будуть вважати, що можна вдарити журналіста, звичайного громадянина чи блогера за незручні питання”.

Відеоблогер також порадив політикам пам’ятати, що стаття 34 Конституції України говорить про те, що кожен громадянин може збирати і поширювати інформацію у будь-який зручний для нього спосіб.

Нагадаємо, раніше між В. Шабуніним та В. Філімоненком стався конфлікт. Після інциденту Філімоненко повідомив у соціальній мережі, що Шабунін вдарив його за запитання “Чому не воюєш в АТО?”. Через деякий час Шабунін написав у Фейсбуці: “Він (Філімоненко, – ред.) отримав сьогодні по морді від мене за те, що образив мою колегу Устинову”.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Грузинский защитник Шахтера — о матче с Украиной в Лиге наций: Очень сильная команда

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua