Goodnews.ua


На орків чекає осіннє загострення

Сентябрь 02
18:26 2017

На орків чекає осіннє загострення

Які б не були інтереси України на Донбасі, ми сьогодні усвідомлюємо, що ситуація на фронті залежить від двох головних чинників: а) міжнародна ситуація; б) окупаційна політика.

І якщо говорити про останній, то відсутність будь-яких економічних чи соціальних перспектив, та подолання ефекту звикання до війни у населення вимагатимуть від сєпарів час від час загострювати ситуацію. Щоб не хотілось в Україну. Але – це стосується середньострокової перспективи.

Але затишшя на фронті не говорить про затишшя в “республіках”. З огляду на заборону стріляти по “украм”, ватажкам нічого не лишається як кошмарити населення терактами Тому, ризики для окупованого Донбасу зростають прямопропорційно затишшю на фронті. Особливо – йдеться про 5 вересня (річниця перших “мінських угод”) та 8 вересня – святкування річниця визволення Донбасу від нацистських загарбників. У найбільшій зоні ризиків – Саур-Могила, де планують основні заходи, у тому числі й відкриття часовні УПЦ МП.

Та навіть якщо Росія планує затишшя на фронті у вересні, це не означає що ні у кого серед орків на фронті не станеться осіннього загострення. І не виключено, що осіннє загострення може відбутись і серед московських кураторів, які хоч і слухаються вказівок “зверху”, але традиційно – полюбляють підставляти одне одного.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

При болях в спине помогут травяные сборы

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua