Goodnews.ua


Ми не поважаємо самі себе, але вимагаємо такої поваги від інших – науковець

Март 04
17:36 2017

Ми не поважаємо самі себе, але вимагаємо такої поваги від інших – науковець

Намагаюся як науковець відсторонено спостерігати за болісним, важким і повільним, уже восьмим за останні тисячоліття відродженням України.

Трипільці, скіфи, сармати, готи, анти, русини. козаки, і нинішні українці. Однак погано виходить. Всі вони в мені сидять, ці різні назви українців впродовж тисячоліть..

Їх попіл стукає в моє серце. Всі вони мої пращури. Їхні гени стугонять в моїх артеріях і венах. Будять не лише мою думку, але й совість.

Як науковець знаю, що це чергове відродження нації на найкращій для життя і господарської діяльності землі світу. Розумію, що цей шлях важкий і тернистий.

Але як громадянин дивуюся, чому на найбагатшій на всі види ресурсів землі Європи ми є найбіднішою в цій частині світу нацією. Чому ми продаємося як останні Іуди за 30 срібняків нашим відвертим ворогам, які останні століття робили все для нашого фізичного знищення.

Чому наше національне багатство у нас на очах розкрадається і вивозиться за кордон? І це про постійному зростанні кількості “антикорупційних” державних органів. Чому ми терпимі до корупціонерів і зрадників?

У нас викликає щире здивування, чому це у США звільняють з роботи високопосадовців за приховання контактів з російськими громадянами. У них же немає війни з Московією. Московити на території США ж не вбивають і не калічать американців. Чому вони так вчиняють? Що вони розуміють такого, що нам невідомо, хоча хто в світі більше постраждав від постійних геноцидів московитів?

У нас вже все до навпаки. У нас вони не убивці і агресори, а торговельні партнери. Права рука не відає, що робить ліва…

І щоб було у нас, якби ми почали хоча б виганяти з роботи за всі види контактів з агресором? Хто б залишився в парламенті, АП, кабміні?

Ми б залишилися без цілих сфер діяльності. Але від цього ефективність суспільства і його прогрес лише б прискорилися.

Ми не поважаємо самі себе, але вимагаємо такої поваги від інших. Торгівля з агресором – це ознака крайньої неповаги до себе і до тих країн, які нас підтримують, втрачаючи на цьому. І дивлячись на діяльність “нашої” влади і її пропагандистів сподіватися на якісь позитивні зміни до їх перезавантаження не варто.

Дуже схоже, що це вже чітко усвідомила і нова американська адміністрація…

Источник: newsonline24

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Суд США отклонил иск Хаас против бывшего руководителя команды

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua