Goodnews.ua


Коли заради торгівлі з Росією готові ризикнути європейською безпекою

Август 07
15:54 2017

Коли заради торгівлі з Росією готові ризикнути європейською безпекою

Уповноважений уряду Німеччини зі співробітництва з Росією Гернот Ерлер вважає, що спершу варто вирішити проблему Донбасу, а вже аж потім – Криму.

Чому?

Тому що після вирішення проблеми Донбасу можна буде, по-перше, відновити торгівлі з Росією, а по-друге, забути про проблему Криму.

Каже чоловік, що такий підхід – це європейський консенсус. Ну, тут бреше. Знаю я кільеох європейських лідерів, які так не думають і не говорять.

А цинізм німецького уповноваженого, демократа, реаліста й дипломата не в небажанні реально вирішувати проблему Криму, а в тому, що йому глибоко начхати на проблему Придністров'я, Абхазії та Осетії. Заради торгівлі з Росією він готовий ризикнути європейською безпекою.

Довго в цьому дискурсі Німеччина жити не зможе.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Декларация доходов: сколько денег чиновники скрыли от государства

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua