Goodnews.ua


Граблі з трьома зубами. Чому українці називають падіння в прірву “життям”?

Сентябрь 05
19:20 2017

Граблі з трьома зубами. Чому українці називають падіння в прірву "життям"?

Граблі з трьома зубами.

Влада плаксиво робить «крайнім» прикордонника, якого непокірні українці збираються змусити порушити закон – пропустити в Україну М.Саакашвілі. І – логічно – швидкими темпами споруджує «стіну» не на Сході, а на західному кордоні, посилюючи її т.зв. елітними спецназами (де ж їх ще використати?). Власне, попередній російський торгівельний партнер теж декларував інтеграцію з Заходом, доки не припекло й довелося зривати лаштунки й маски.

І, звичайно, небезпечний Саакашвілі – це ж не тисячі росіян, котрі щоденно перетинають кордон разом із смертоносною зброєю.

До прикордонників питання ще будуть. Виконати наказ «коза ностри» на недопущення громадянина в Україну це, звичайно, не запустити через Керченську протоку баржі із до зубів озброєними громадянами «невстановленого походження». Щоправда, заради справедливості слід доповнити: мужні стражі, було, обурились, чому ж безплатно?

Проте веселі касапи натовкли «непідкупним» пики й посунули вглиб півострова. І допоки прізвище цих «охоронців кордону» разом із їх литвинами в Києві не будуть озвучені у вироках суду, до охорони кордону будуть і будуть питання.

Отже, влада вустами платних холуїв тисне на те, що «прикордонника змушують порушити закон». Отже, “закон”.

Верхголком, огорнувши країну особистим темним бізнесом, не порушує закону. Не порушує, належно й досі сплачуючи гроші в бюджет РФ. Не порушує, грубо ігноруючи законодавство в області оборони й безпеки і вводячи в оману весь світ, уперто, всупереч очевидному, відбілюючи агресора (це – «президент воюючої держави»).

Не порушує, струпом покриваючи українські краєвиди безсоромними палацами на тлі фактичного вимирання населення й масового відтоку з держави працездатних. І це нормально, що головною задачею «українського» уряду сьогодні є пошук нових «абонплат», збільшень тарифів і цін для тих, хто тут ще залишається. Що найбідніші в Європі люди мусять купувати авто за найвищими в світі цінами, а бюджетні витрати на оборону затверджуються лише тоді, якщо в них передбачено максимальне і більше завантаження особистих підприємств Президента, який, за законом, не має на них жодного права.

Українці, якщо так і піде далі, загрожують людям розумним щонайменше в регіональному масштабі. Народ, який мільйонами (легально!) працює на економіку й армію агресора – купно зі своїм «президентом» – і підтримує його мову-церкву в Україні, який сотнями тисяч ухиляється від служби у час фактичної війни, який благословляє дії влади, що вводить в оману світ і уперто виправдовує агресію РФ щодо України, називаючи це внутрішнім конфліктом (АТО), загрожує світу людей, які будують своє життя на прозорих загальнолюдських (європейських) принципах і планують безпечне майбутнє.

Не виключено, що, в разі, якщо українці й далі називатимуть падіння в прірву «життям», а ще теплу купу лайна – «стабільністю» і слухатимуть цинічних жлобів про “закон”, то колись археологи назвуть тризуб, величний і відомий з давніх давен символ, що поєднав у собі найважливіші космогонічні реалії, – дві першооснови буття і світове дерево, – «тризубом українців»: граблями з трьома зубами.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Довбик не сумел спасти Рому от неожиданного поражения Эльфсборгу

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua