Goodnews.ua


Експерт: Без українців російська економіка не виживе

Август 01
01:32 2017

Експерт: Без українців російська економіка не виживе

РФ не буде вводити жодних так званих “санкцій” проти українців, які проживають на території Росії, оскільки без них російська економіка не виживе. У цьому переконаний політичний експерт, історик Олександр Палій.

“В деяких районах Росії, зокрема на Півночі та Далекому Сході чисельність українців складає 60-70% від всього населення. Вони там працюють на багатьох підприємствах, і якщо поїдуть звідти, всі ті підприємства зупиняться. В Росії не буде кваліфікованих кадрів, щоб заповнити звільнені ніші. Власне, через це РФ не запроваджує ніяких заходів проти українців, які проживають на території Росії”, – розповів він.

Тому, відмітив історик, розмови очільників РФ про “заходи проти українців” ніколи не будуть втіленні в життя.

“Всі ті гасла і розмови, що, мовляв, ми зробимо так, що українці виїдуть, – все це для плебса. Саме російське керівництво розуміє, що це означає пиляти гілку, на якій ще тримається російська економіка”, – підкреслив експерт.

Крім того, Палій додав, що на його думку в РФ проживає більше десяти мільйонів українців, які пам’ятають, що вони українці, а не близько двох, про яких згадується в останньому офіційному переписі населення Росії.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Как избежать обострения хронических заболеваний осенью

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua