Goodnews.ua


Бульбашка путінської “Великої угоди” луснула

Апрель 10
08:32 2017

Бульбашка путінської "Великої угоди" луснула

– Make America Great Again!
– Yes, We Can!

Ударом по Сирії Дональд Трамп ефектно реалізував головне гасло Барака Обами: Yes, We Can (так, іронія долі).

З іншого боку, нічний політ томагавків – це і є реалізація того самого головного гасла Трампа: Make America Great Again.

Але так само США, які ось так легким рухом можуть запустити бойові томагавки, не будуть обтяжені сентиментами у разі необхідності застосування м’якшої, але не менш впливової сили в Україні, якщо щось піде не так. А це вже безпосередній сигнал нашим політикам та неформальним вершителям доль українців.

Повторюю свою мантру: єдність України, успішні реформи і жорстка безпекова політика – це ключ не лише до виживання, а й до перемоги у жорстокому світі.

А світ жорстокий. І буде ще жорстокіший. Тож насолоджуйтеся життям і зміцнюйте, а не роздовбуйте свою країну. І тоді все буде добре.

Источник: newsonline24

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

«Буду бороться»: Лунин оценил поражение Реала от Лилля

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua