Goodnews.ua


Байден здійснить візит до Польщі з 20 по 22 лютого

Февраль 11
00:06 2023

Президент США Джо Байден відвідає Польщу з 20 по 22 лютого, де зустрінеться з лідерами «Бухарестської дев’ятки» (Болгарія, Угорщина, Латвія, Литва, Польща, Румунія, Словаччина, Чехія та Естонія), щодо підтримки України, яка майже рік протистоїть повномасштабній російській агресії.

Про це йдеться в офіційному повідомленні Білого дому, оприлюдненому у п’ятницю.

«Президент Джозеф Байден-молодший відвідає Польщу з 20 по 22 лютого. Він зустрінеться з президентом Польщі Анджеєм Дудою, щоб обговорити двосторонню співпрацю, а також наші спільні зусилля щодо підтримки України та зміцнення стримування в рамках НАТО»,- зазначається в повідомленні.

Зазначається також, що Байден зустрінеться з лідерами Бухарестської дев’ятки – групи країн на східному фланзі НАТО, «щоби підтвердити непохитну підтримку Сполученими Штатами безпеки Альянсу».

Крім того, президент США виступить із промовою до річниці жорстокого та неспровокованого вторгнення рф в Україну. Він, зокрема, підкреслить, що Сполучені Штати продовжуватимуть підтримувати народ України стільки, скільки буде потрібно, підкреслили в Білому домі.

Статьи по теме

Останні новини

Капитан Арсенала пропустит несколько недель из-за травмы

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua