Goodnews.ua


Авдіївка знову без води та світла

Март 05
23:35 2017

Авдіївка знову без води та світла
Місто Авдіївка знову постраждало від чергового обстрілу російськими бойовиками, інформує newsonline24 з посиланням на Корреспондент.net.

Таку інформацію було поширено штабом антитерористичної операції. Як відомо на даний момент, сьогодні, 5 березня, близько 16 години місто знов обстріляли російські бойовики. Внаслідок цього було пошкоджено лінії електропередач. В місті відсутнє електропостачання, ускладнено роботу мобільного зв’язку . Вода поки подається в будинки, але в будь-який момент водопостачання може бути зупинено, так як місцева фільтрувальна станція також залишається без світла. Лише вчора вдалось відновити її роботу, тому єдина вода в місті – це то, що було набрано за один день роботи Донецької фільтрувальної станції.

Наразі рівень пошкодження ЛЕП залишається невідомим, однак влада Донеччини повідомляє, що важливі об’єкти міста було під’єднано до електрогенераторів. Голова ВЦА Донецької області Павло Жебрівський повідомив, що зараз готується заявка для російської сторони, аби бойовики надали гарантії дотримання режиму припинення вогню та електромонтажники змогли виявити пошкодження на ЛЕП і провести необхідні ремонтні роботи.

Источник: newsonline24

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Барселону оштрафовали за баннер болельщиков с намеком на нацистское приветствие

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua