Goodnews.ua


Антикорупційному суду в Україні – бути чи не бути?

Июль 19
10:19 2017

Антикорупційному суду в Україні – бути чи не бути?

Голова представництва ЄС в Україні Хюг Мінгареллі вчора під час зустріч з парламентарями та представниками громадського сектору підтвердив незмінність позиції Євросоюзу у питанніях боротьби з корупцією та потребі створення антикорупційного суду:

“Позиція Європейського союзу щодо потреби боротьби з корупцією в Україні є незмінною.

ЄС уважно слідкував за процесом створення належних судових інструментів для судового розгляду корупційних правопорушень, відповідно до закону України про судоустрій та статус суддів, що його ухвалили минулого року.

Антикорупційному суду в Україні – бути чи не бути?

Ми й далі наголошуємо на потребі створення незалежного, ефективного судового органу з необхідними повноваженнями та необхідними ресурсами для боротьби проти корупції. Ми закликаємо до прозорого та незалежного процесу створення цього органу та відбору спеціалізованих суддів”.

Вже на початку вересня відбудеться круглий стіл щодо наступних кроків у створенні належних інституцій, націлених на притягнення корупціонерів до відповідальності.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Глава Естонії: Потрібне реформування Радбезу ООН для «делегітимізації агресії як інструменту управління»

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua