Goodnews.ua


Гуморист з «Квартала 95» зробив нову пародію на лаврова (відео)

Декабрь 12
13:32 2022
Актор Студії Квартал 95 Юрій Великий зняв нову пародію, в якій висміяв главу МЗС росії сергія лаврова.
Відео оприлюднено на YouTube-каналі артиста.
Так, у новому ролику гуморист припустив, як лавров під час саміту Ради міністрів закордонних справ ОБСЄ у Швеції пояснював, навіщо йому туалет.
«Я у них дипломатично поцікавився, де я можу тут хвіст підняти. Вони мене не одразу зрозуміли. Довелося пояснювати інакше. Кажу, ну де я можу, так би мовити, колечко «Краківської» приховати, ну, відкласти сирожині тістечка, ну, відвідати Тимура Кизякова де я можу? Де у вас тут оркестрова яма, хочу продути свій тромбон», — сказав він.
Через деякий час йому показали туалет з літерами WC.
«Я запитав, а це для дам чи для джентльменів?» Мені сказали: «У нас все спільне». Я не повірив. Але це, справді, було так. Ви не уявляєте, наскільки це не по-людськи. Просто не по-людськи», — заявив Великий у ролі лаврова.
Тим самим глава МЗС рф навів приклад хороших туалетів у росії, які стоять уздовж дороги.
«У нас по всій країні, на кожній зупинці вздовж дороги стоїть зрозумілий, сучасний дерев’яний туалет. Все просто і зрозуміло. Одна яма, одна діра, одна попа. І ніхто тебе не бентежить, крім запаху. Зате зроблений цей туалет з любов’ю. Про це свідчить вирізане на двері серце. Це вам відразу і свіже повітря і відразу можна заглянути, чи є там хтось», — підсумував він.

 Фото: Скриншот

Статьи по теме

Останні новини

Астрономи виявили екзопланету, що обертається навколо найближчої до Сонця зірки

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua