Goodnews.ua


Гороскоп на 9 вересня 2022 року за картами Таро: всі знаки зодіаку

Сентябрь 08
09:55 2022

Гороскоп на п’ятницю, 9 вересня 2022 року, за картами Таро готує деяких знаків Зодіаку до початку нового періоду в житті.

Можливо, сьогодні станеться те, що дозволить покласти край низці неприємних подій і дасть чудовий старт для великих звершень.

ОВЕН – Сімка денаріїв
Цей день може бути пов’язаний із надіями, які раніше не справдилися. Якийсь час тому ви посіяли насіння – вклали сили і кошти в якусь справу. Але довгоочікуваного результату так і не дочекалися. Безумовно, такі ситуації іноді вибивають із колії та змушують думати, що ви не здатні на більше. Гороскоп на завтра для Овнів за картами Таро стверджує, що ваші зусилля не були марними і що рано чи пізно все станеться так, як вам вигідно.
ТЕЛЕЦЬ – Десятка мечів
У п’ятницю ви можете зіткнутися з небезпечною ситуацією. Людина, якій не подобається те, що ви робите і як живете, може проявити себе “у всій красі” і спробувати знищити вас. Боротьба за місце під сонцем і право мати власну думку – цьому справді варто присвятити день. Він також може бути пов’язаний із рішучою відмовою від чогось, що було вам дорого.
БЛИЗНЮКИ – Паж денаріїв
Ця карта обіцяє “грошовий звістка”. Гороскоп на сьогодні обіцяє, що вам може надійти цікава пропозиція щодо бізнесу чи роботи. Також вам може прийти невелика сума грошей, яку ви зовсім не очікували побачити. Можливо, до вас повернеться частина вже давно забутого боргу. Все, що вам запропонують цього дня, обіцяє великі перспективи.

РАК – Лицар Денаріїв
Вершник, зображений на карті, символізує практичну, надійну і консервативну людину, яка повільно, але вірно йде до своєї мети – матеріального процвітання. Умиротворений краєвид вказує на те, що ситуація буде складатися вкрай сприятливо. Гороскоп на п’ятницю каже, що ви зможете побачити прямий шлях до покращення свого добробуту. Це може бути новий проект, пропозиція прибуткового місця роботи або ще щось.
ЛЕВ – Верховна жриця
Ця карта символізує найвище духовне знання, прозріння, спалахи інтуїтивного осяяння. Сьогодні ви можете отримати відповіді на найскладніші питання свого життя, якщо накажете розуму замовкнути на якийсь час і прислухаєтеся до внутрішнього голосу. Друге значення карти – приховані обставини, які можуть істотно впливати на перебіг процесу. Третє значення вказує на необхідність духовного підходу до вирішення проблеми та вірність своїм принципам.
ДІВА – Дев’ятка кубків
Карта обіцяє вам яскраві емоції та насичений день: можливо, ви відвідаєте веселу вечірку у гарній компанії. Або ж весь день перебуватимете у передчутті значущого свята. Гороскоп по Таро обіцяє, що день має бути напрочуд позитивним. Але все-таки не забувайте, що, крім відпочинку, є ще й обов’язки, яким також потрібно присвятити час.
ТЕРЕЗИ – Десятка денаріїв
Це свято буде присвячено сімейним цінностям. Не виключено, що вся ваша сім’я збереться разом на якусь урочистість. Якщо ні, ви перебуватимете подумки зі своїми рідними. З’явиться привід порадіти за добробут літніх батьків, за успіхи дітей та власні досягнення. Таро рекомендують завтра зробити крок у напрямку підвищення свого фінансового добробуту.
СКОРПІОН – Імператриця
На вас чекає настання продуктивного періоду часу. Все те, що ви пестили та плекали, над чим так намагалися працювати, отримає нарешті свій розвиток. Імператриця означає прибуток. Отже, ви можете бути винагороджені за певні нагороди, хоча раніше були засмучені через те, що вас абсолютно не цінують.

СТРІЛЕЦЬ – Верховний жрець
Це мапа вищої духовної влади. У п’ятницю для когось ви можете стати великим авторитетом, оскільки надасте цій людині корисну послугу. З вами радитимуться, вам довірятимуть таємниці, до вашої думки прислухатимуться, але все це може впасти, як тільки ви почнете “задирати ніс”. У цей день ви дійсно будете мати особливу мудрість. Не відмовляйте тим, хто звертається до вас, плюс у карму вам забезпечений.
КОЗЕРІГ – Король жезлів
Сьогодні ви можете відчути небувалий приплив сил. З’явиться відчуття, що вам під силу будь-яке завдання. І це справді так. Цієї п’ятниці ви здатні на все: вирішувати будь-які проблеми, добиватися поваги і займати лідерські позиції в суспільстві. Скористайтеся своїми можливостями, щоб поставити собі найвищу мету. Зробіть перший крок до її реалізації, але не дозволяйте заниженій самооцінці послаблювати вас.

ВОДОЛІЙ – Четвірка жезлів
Вам випала чудова карта гармонійних стосунків та плідної співпраці. Вона може означати перепочинок після успішного завершення справи, флірт, нове кохання і навіть заручини або одруження. Гороскоп на сьогодні каже, що оточуючі будуть налаштовані до вас.
РИБИ – ВЕЖА
Башта на картах Таро говорить про зміни, але йдеться про ті нововведення, які набувають чинності без вашого відома і всупереч вашому бажанню. Події можуть розвиватися дуже швидко, ви можете втратити щось дуже дороге для себе. Насправді такий своєрідний процес очищення простору вашого життя може дати старт для чогось нового. Але якщо ви самі спровокуєте події – знайте, потім довгий час будете шкодувати про скоєне.

Share

Статьи по теме

Останні новини

Киев вошел в топ-15 лучших городов мира по уровню цифровизации

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua