Goodnews.ua


Гороскоп на 2 листопада 2022 року за картами Таро: всі знаки зодіаку

Ноябрь 01
07:06 2022

Гороскоп на вівторок, 2 листопада 2022 року за картами Таро рекомендує Левам і Рибам бути максимально обережними, а Дівам насолодиться цим днем ​​сповна.

ОВЕН – Закохані
Ваш шлях від свідомості до підсвідомості буде складним і тернистим, але він покаже вам дорогу від плотських бажань та емоцій до високих духовних стосунків.
ТЕЛЕЦЬ – Двійка жезлів
У такі дні краще зайняти нейтральну позицію. Якщо від вас вимагатимуть більшого, можете висловити чи висловити своє ставлення, але не беріть на себе жодних зобов’язань. Це краще зробити завтра.
БЛИЗНЮКИ – Десятка жезлів
Або ви самі візьметеся за справу, яка вимагатиме всіх ваших сил і навіть більше, або вам доручать справу, яка здасться вам нездійсненним спочатку. Але, якщо справа того варта, зберіться з силами і ризикніть.

РАК – Паж денаріїв
Ви матимете шанс, на який ви можете сміливо розраховувати, навіть якщо нічого подібного не очікували. “Тримайте ніс за вітром” і реагуйте відразу, коли вам запропонують, наприклад, укласти вигідну угоду, надати практичну допомогу або моральну підтримку.
ЛЕВ – Суд
У ваше життя прийде нове. Постарайтеся зрозуміти зміст покладеної на вас задачі та виконати її з честю. Ця карта – символ змін, які або відбуваються у вашому житті зараз, або ось-ось обрушаться на вас.
ДІВА – П’ятірка мечів
Ця карта говорить про те, що вам завжди потрібно вигравати. Ви відчуваєте таке бажання. Вам доведеться вплутатися в бій проти чиєїсь підлості, зловмисності або наклепу.
ТЕРЕЗИ – Четвірка жезлів
Ви можете виразити себе повністю. Не бійтеся, що вас за це покарають. Сміливо зробіть перший крок у стосунках із іншим чи іншими. Ви переконаєтесь, що вам раді. Йдеться, до речі, може й про флірт. Вітайте цей день.
СКОРПІОН – Вісімка кубків
Відмовтеся від звичного, шукайте нові шляхи. Вам так чи інакше доведеться розлучитися з тим, що вам було давно або добре знайоме, або здавалося само собою зрозумілим. Ні, вас не виганяють, просто настав час шукати нові шляхи.

СТРІЛЕЦЬ – Двійка денаріїв
Виявіть гнучкість і спробуйте грати з усіма можливостями. Вам не слід ні до чого ставитись надто серйозно. Краще порадуйте. Цей день вам треба прожити, граючи.
КОЗЕРІГ – Король кубків
Скористайтеся наданим шансом, він обіцяє вам велику удачу. Хоча, можливо, ви надасте перевагу використати цей день для того, щоб вирішити нарешті якусь застарілу проблему або “закопати сокиру війни”, помирившись із кимось.

ВОДОЛІЙ – Шістка мечів
Вітайте день, що настав, бо він сповнений дарів. Радуйтеся життю та повноті буття, і не забудьте подякувати долі за все те, що вона дала вам. Найкраще буде розділити цю радість з вашими близькими та друзями.
РИБИ – Сонце
Вам доведеться взятися за щось нове. Можливо, це буде навчання або нове завдання по роботі, а можливо, і здійснення якогось бажання, яке давно виношується.

Share

Статьи по теме

Останні новини

Киев первым в Украине запустил сервис «Портал Защитников и Защитниц»

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua