Goodnews.ua


З’явилися проблеми у розмитненні «євроблях»

Ноябрь 30
00:00 2018

В Україні ввели нову систему оцінки вартості авто, по якій митні платежі будуть нараховуватися не за ціною авто за документами власника, а за даними з каталогу Швака (SCHWACKE), пишет businessua.com.

Тобто, якщо машину продали дешевше через пошкодження, то оцінювати її будуть «як нову» по авто Швака. «Ввіз Renault вартістю 3 тисячі євро з Польщі. За попередньою декларації все пройшло нормально, проблем не було. А днями вручили оцінку за каталогом Швака — вже 4,2 тисячі євро. Доплата за платежами майже 17 тисяч гривень», — розповів водій Євген.

У ДФС повідомили, що так вони намагаються уникнути обману з боку імпортера, який міг заявляти вартість авто нижче, ніж є насправді. Таку систему запустили кілька тижнів тому. Якщо сума, заявлена ​​власником, відрізняється від тієї, то в каталозі, то на митниці просять «доплатити». «Це загальноприйнятий калькулятор для визначення вартості авто. При наявності аргументів вони можуть знизити ціну до вказаної вами, але не нижче», — резюмував Автоюрист Олександр Грец.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Дочь легендарной украинской спортсменки выиграла свой первый индивидуальный турнир в теннисе

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua