Goodnews.ua


Зловмисники придумали новий спосіб, як залишити українців без авто

Март 14
20:00 2019

Новий спосіб викрадення автомобілів, який використовують шахраї, записали камери відеоспостереження в одній з харківських багатоповерхівок, пише Автотема з посиланням на Політеку.

Запис опублікували в групі «ХС • Харків», після чого він розлетівся міськими пабліками. На кадрах видно чоловіка, який підходить до дверей квартир, а після викрадає припаркований біля під’їзду автомобіль.

За інформацією автора, зловмисник зламав ломом домофонні двері в будинку на Героїв Праці, 32А. Після цього він ходив по під’їзду з апаратурою, що дозволяє зчитувати коди від ключів машин, якщо вони лежать недалеко від дверей.

Результатом його «роботи» і став викрадений автомобіль.

У коментарях спочатку припустили, що це фейк, але потім інші користувачі підтвердили: шахраї активно використовують цей метод. А один з тих, хто відзначився під публікацією, розповів, що знає чоловіка, який став жертвою автовикрадача.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Шевцов принес Черноморцу минимальную победу над Оболонью

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua