Goodnews.ua


Житель Канади викрав чужий електрокар через баг у мобільному додатку Tesla

Март 15
23:35 2023

Через некоректну роботу мобільного додатка Tesla мешканець Ванкувера (Канада) випадково викрав чужий електрокар Model 3, який був припаркований поряд з його такою самою Tesla.

Про це повідомляє видання Gizmodo.

«Викрадач невдаха» виявився Раджеш Рандев. Він поспішав забрати дітей зі школи, якимось дивом відкрив чужу Tesla Model 3 та поїхав на ній у справах. Пізніше чоловік помітив на лобовому склі нову тріщину, але не надав цьому великого значення, подумавши, що вона з’явилася після дружини. Не збентежила Раджеша і відсутність зарядки від його телефону, що завжди лежала у салоні.

Чоловік запідозрив недобре лише коли почав отримувати дивні SMS. Якийсь Махмуд стверджував, що Раджеш їздить на його машині. Тільки тоді «автокрад» вирішив уважніше вивчити електрокар. Вийшовши із салону, він переконався, що у машини не його номер та інші колеса.

Раджеш зателефонував Махмуду і пообіцяв повернути Model 3. Однак раніше він умовив Махмуда дозволити йому забрати-таки дітей зі школи. Під час зустрічі чоловіки посміялися. Поліція, яка прибула до того моменту, не стала затримувати «викрадача», оскільки співробітники визнали те, що сталося непорозумінням.

У цій історії досі залишається незрозумілим, як Раджешу вдалося не лише відкрити, а й завести чужий електрокар. У Tesla не відповіли на запитання чоловіка. Журналісти ж припускають, що ситуація виникла через помилку у додатку Tesla, який використовується для керування деякими функціями машин.

Tags
Share

Статьи по теме

Останні новини

Хоффенхайм — Динамо: прогноз на матч Лиги Европы

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua