Goodnews.ua


ЗАЗ продемонстрував новий приміський автобус на «АгроЕкспо»

Сентябрь 26
17:42 2019

На виставці сільгосптехніки АгроЕкспо-2019 є на що подивитись не тільки аграріям. Так, ЗАЗ демонструє свіженьку модель малого приміського автобуса ЗАЗ А08, пише Автотема з посиланням на SpecMachinery.

Нагадаємо, в виробництво нова модель пішла весною цього року.

По задумці розробників, модель А08 має заповнити порожнечу між автобусом малого класу ЗАЗ А07 і автобусом середнього класу ЗАЗ А10.

Новинка побудована на базі шасі Asia Star, а конструкція кузова – результат власних розробок українського автовиробника.

Автобус ЗАЗ А08 оснащується турбодизельним двигуном Weichai робочим об’ємом 3 л, максимальною потужністю 103 к.с. і обертовим моментом 400 Нм. Двигун, що відповідає екологічному стандарту Євро-5, агрегатується 5-ступінчастою ​​КПП. Кермо – з гідропідсилювачем, двоконтурна пневматична гальмівна система – від Knorr-Bremse/Wabco; ABS і ESP.

Салон нового автобуса, в оздобленні якого використані антивандальні матеріали, дозволяє перевозити 28 пасажирів, а загальна місткість салону становить 43 пасажири.

Модель ЗАЗ А08 передбачена для експлуатації на приміських маршрутах, а також має і шкільну модифікацію.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Астрономи виявили екзопланету, що обертається навколо найближчої до Сонця зірки

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua