Goodnews.ua


ЗАЗ остаточно покинув український ринок

Февраль 09
21:01 2019

Січень 2019 року став першим місяцем, коли не було реалізовано жодного нового автомобіля ЗАЗ. Те, про що говорили весь минулий рік, тепер вже відбилося і в цифрах статистики.

На жаль, ЗАЗ покинув український ринок, як виробник легкових автомобілів. Але 2019 рік став останнім не тільки для нього, а ще для 4 брендів. Так, за інформацією AUTO-Consulting український ринок покинули ще Acura, Isuzu (легкові авто), ЗАЗ (легкові авто), SsangYong. Під питанням і майбутнє ще мінімум 2-3 автовиробників.

Нагадаємо, що в січні 2019 року споживча активність на ринку нових легкових автомобілів зупинилася на позначці 5,2 тис. машин. У порівнянні з минулим роком січневий попит на нові авто зменшився на 20%.

Таке значне зниження інтересу споживачів до нових автомобілів пов’язано перш за все з лібералізацією імпорту уживаної техніки і пільгової легалізацією машин на єврономерах, сукупна частка яких в первинних реєстраціях легкових автомобілів в кінці минулого року досягла 75 відсотків.

Share

Статьи по теме







0 Комментариев

Хотите быть первым?

Еще никто не комментировал данный материал.

Написать комментарий

Комментировать

Залишаючи свій коментар, пам'ятайте, що зміст та тональність вашого повідомлення можуть зачіпати почуття реальних людей, що безпосередньо чи опосередковано пов'язані із цією новиною. Виявляйте повагу та толерантність до своїх співрозмовників. Користувачі, які систематично порушують це правило, будуть заблоковані.

Website Protected by Spam Master


Останні новини

Днепр проиграл Констанце в ответном матче Кубка Европы ФИБА

Читать всю статью

Ми у соцмережах




Наші партнёри

UA.TODAY - Украина Сегодня UA.TODAY
Goodnews.ua